top of page

MATERIAALIT

RUNKO

Jalava&MustaNahka.jpg
Tammi&RuskeaNahka.jpg

JALAVA

TAMMI

Koristeellisen jalavan puuaines on kuivuttuaan kovaa, sitkeää ja lahonkestävää. Jalava on peräisin itäisestä Pohjois-Amerikasta, sillä sikäläisen jalavan laatu on tasaisempaa kuin eurooppalaisen jalavan ja sitä käytettäessä myös materiaalihukka jää huomattavasti pienemmäksi. Käytetty puu on FCS-sertifioitua, mikä takaa sen olevan vastuullisesti tuotettua.

Tammen puuaines on lujaa, lahonkestävää, hyvin painavaa ja tiheäsyistä. Tammirunkoisessa tuolissa nahan väri on mustan sijaan lämpimän ruskea, joka sointuu erinomaisesti yhteen vaaleasävyisen puun kanssa.

Nahka_Detsku.png

ISTUIN

Kromiparkittu nahka on sekä palonkestävää että vedenpitävää, ja se säilyttää värinsä kauniisti. Tekstiileihin verrattuna nahan elinikä voi olla jopa nelinkertainen. Se on silti luonnontuote, ja niin kuin elämä jättää jälkensä ihmisen ihoon, se näkyy myös lehmännahassa. Nahka venyy hieman ja muotoutuu istujansa mukaan, mikä tekee istuimesta entistä mukavamman, ja vuosien saatossa se myös patinoituu kauniisti. Whiskeyn nahka tulee Suomesta.

MATERIAALI JA VÄRIVAIHTOEHDOT

Tuoli_2_Varjo.png

JALAVA & MUSTA NAHKA

Toimitusaika 6-8vk

WhiskeyChair_Oak_edited.png

TAMMI & RUSKEA NAHKA

Toimitusaika 6-8vk

bottom of page